TERMENI ȘI CONDIȚII

Firma care administreaza aceasta pagina web este SC TERMOFARC TECHNOLOGIES SRL, inregistrata la Registrul Comertului din Romania cu numarul J08/1047/2014, avand CUI RO33399146 numit in continuare “firma”.

Denumit in cele ce urmeaza “utilizator”, acesta este orice persoana fizica sau juridica care foloseste aceasta pagina web cu scopul de a se informa sau de a achizitiona produsele comercializate prin intermediul acestuia. Utilizatorul poate folosi aceasta pagina web doar in conditiile in care este de acord si respecta termenii si conditiile. Parcurgerea si folosirea acestei pagini web de catre utilizator reprezinta acordul acestuia fara limitari sau rezerve a prezentelor termeni si conditii.

Prezentul text reprezinta cunoasterea si obligativitatea firmei de a respecta legislatia din Europa si Romania in vigoare.

Prin insusirea prevederilor mentionate in termeni si conditii, utilizatorul ia la cunostinta si isi asuma consecintele rezultate in urma nerespectarii prevederilor mentionate. Pentru orice fel de nelamuriri legate de termeni si conditii, firma se pune la dispozitia dumneavoastra in timpul programului de lucru mentionat in paginile produselor.

Pentru sesizari se folosesc datele de contact aflate pe aceasta pagina web la pagina de contact.